Zakelijke telefonie in de cloud

Wij maken je bereikbaar
Contact ons

Wij van HELLO VoIP zijn gespecialiseerd in slimme  telefonische bereikbaarheidsoplossingen, zoals VoIP-bellen. Onze producten zijn geschikt voor zowel kleine bedrijven vanaf een medewerker, tot bedrijven met meer dan 50 medewerkers. Eenvoud en gemak staan bij ons voorop. Of het nu gaat om het bestellen van vaste toestellen of om het activeren van nieuwe belfunctionaliteiten. De meeste zaken regel je gewoon zelf in je persoonlijke beheeromgeving.

 

Dit zijn onze belangrijkste kwaliteiten (volgens onze klanten)

STERK IN EENVOUD
Wij houden van eenvoud, net als onze klanten overigens. Dit vind je in ons bedrijf en onze diensten dan ook overal terug.  Van het bestellen van  telefoontoestellen tot het aanvragen van een nieuw nummer. En van de bediening van je persoonlijke beheeromgeving tot aan het (de)activeren van slimme functionaliteiten.

 

FLEXIBEL ALS GEEN ANDER
Wij snappen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is en dat dus overal om andere oplossingen op het gebied van bereikbaarheid gevraagd wordt. Al onze oplossingen draaien dan ook om flexibiliteit. En met je persoonlijke online beheeromgeving bepaal je zelf hoe bereikbaar je wilt zijn.

HELLO VoIP
Kraaivenstraat 23-01
5048AB  TILBURG

T.   013 3001001
E.   info@Hello-VoIP.nl